Cortex Trade & Services - fit for your styles

Într-o eră de creștere a concurenței și a reducerii marjelor de profit, industria confectiilor este în căutarea de soluții care să diminueze costurile si să crească valoarea adăugată, în același timp. Cortex vine in intampinarea comercianților, agentilor și producătorilor care apeleaza la externalizare ca un instrument valoros pentru a-si realiza obiectivele, oferind o gama completa de servicii de prelucrare a tiparelor pentru confectii, de la stadiul de colectie pana la industrializarea completa.


Constructie tipare

Constructie tipare

Constructorii nostri de tipare realizeaza sabloane de baza pornind de la schite, imagini, tipare existente sau de la un produs confectionat, cu specificatiile dimensionale ce urmeaza a fi obtinute.

Gradare tipare

Gradare tipare

Pornind de la tiparul de baza (carton, hartie sau format electronic) si un tabel de dimensiuni, prin gradare (multiplicare), obtinem tiparele aferente gamei marimi, pastrand forma, echilibrul si vestibilitatea produsului

Incadrari tipare

Incadrari tipare

Cresterea eficientei consumului de material se realizeaza prin optimizarea pozitionarii (incadrarii) pieselor de tipar pe materialul de confectionat. Economia obtinuta prin eficientizarea consumului deseori acopera costa acestui serviciu.

Digitizare sabloane

Digitizare sabloane

Prin digitizare, convertim tiparele de hârtie sau carton în tipare digitale. Acestea vor fi utilizate cu aplicatiile de proiectare, gradare si realizare de incadrari sau pentru crearea unei biblioteci digitale de sabloane.

Servicii tiparire

Servicii tiparire

Pentru mostrare sau productie in fabrici sau ateliere din Romania sau Bulgaria, oferim serviciul de tiparire pe formate de pana la 1,8 m latime, pe hartie normal sau termo-adeziva.

Externalizare

Externalizare

Gestionam cele mai importante etape ale ciclului de viata a articolelor din colectie sau a colectiilor.Astfel veti cunoaste in orice moment ultima versiune a produsului, cand a fost modificat sau a fost scos din linia de fabricatie, evitand erorile de productie si imbunatatind calitatea produsului finit.