Declaratie de confidentialitate

Cortex Trade & Services recunoaște importanța confidențialității și securității persoanelor care accesează site-ul web Cortex Trade & Services. Pentru siguranța dvs., vă rugăm să citiți următorul rezumat al politicii noastre de confidențialitate și securitate.

Pentru cei care navighează pe site-ul web Cortex Trade & Services, dar nu depun un formular, nu sunt colectate informații. Pentru cei care trimit un formular, Cortex Trade & Services înregistrează datele dvs. personale, adresa de e-mail și selecțiile din baza sa de date pe un server off-line. Se face diligența pentru a se asigura că aceste informații pot fi accesate numai de personalul Cortex Trade & Services și sunt utilizate numai pentru a trimite informațiile solicitate. Cortex Trade & Services este înregistrată în conformitate cu Legea privind protecția datelor din Marea Britanie din 1998, care limitează utilizarea de către Cortex Trade & Services a datelor cu caracter personal colectate.

Cortex Trade & Services va șterge datele dvs. personale stocate în baza sa de date la primirea unei solicitări personale de ștergere de la dumneavoastră citând detaliile dvs. personale și mesajul original de poștă electronică sau data finalizării formularului. Cortex Trade & Services nu creează și nu utilizează module cookie - fișiere text mici stocate pe hard disk. Cortex Trade & Services nu împărtășește informațiile dvs. personale cu terțe părți.

Cortex Trade & Services se va strădui să răspundă cu promptitudine oricărei persoane care își exprimă îngrijorarea cu privire la prevederile sale privind confidențialitatea și securitatea și să ia măsurile corespunzătoare dacă aceste preocupări vor fi recunoscute de Cortex Trade & Services.

Va rugam cititi politica de confidentialitate afisata pe site